Crosstraining

StarkMammas Crosstraining är den ultimata träningen för dig som vill få en härlig blandning av flås och styrka! Crosstraining är en effektiv, varierande och rolig träning tillsammans med andra!

Vi håller till i StarkMammas egna gym där vi har tillgång till en hel massa utrustning och redskap för att variera passen. Vi använder skivstänger, kettlebells, wallballs, dynamiska motstånd, vikter, roddmaskiner, löpband, Assault bikes, trx, boxsäck, battleropes och mkt mer! Allt för att utmana kropp och knopp på olika sätt! Vi har även tillgång till en härlig utemiljö där en del av träningen läggs under delar av året vid fint väder. 

Här är alla välkomna oavsett om du är kille eller tjej, vältränad eller inte. Träningen går alltid att anpassa efter dig som individ. Vi peppar och pushar varandra, hjälper varandra att orka det där ”lilla extra”. Men samtidigt ska du aldrig känna dig stressad – allt sker på just din nivå. Svettigt, tufft och roligt! 


Sugen på att vara med?  

Pågående omgång håller på v 46 (-51) och är på 6 v. 1 gg/v kostar 595:-, 2 ggr/v kostar 995:-, 3 ggr/v kostar 1295:-. 

Välkommen att anmäla ditt intresse om du vill vara med!

Pass körs följande tider: mån kl 18 & 19, tis kl 18 & 19, ons kl 18.00 & tors kl 18 & 19. Måndagar & torsdagar körs även ett morgonpass kl 06.15-07.15. Dessutom kör vi extrapass på helgerna, både inomhus och utomhus (även löppass).

Information om nya kursstarter läggs alltid dels under "Nyheter"  här på hemsidan, dels på Starkmammavarbergs facebooksida.

 Välkommen till StarkMammas crosstraining! 

prev next
play

Copyright StarkMamma 2016