Mammaträning med bebis

StarkMammas mammaträning med bebis är en säker, effektiv och rolig träning som är anpassad efter de påfrestningar som en graviditet och förlossning har inneburit för kroppen. På mammaträningen är givetvis bebisar (och syskon) välkomna! 

Syftet med mammaträning är att stärka upp kroppen igen och går att anpassa efter vart just du befinner dig i din uppbyggnad, vilket gör att träningen kan både göras lättare och tuffare. Vi fokuserar mycket på att återuppbygga den djupare stabiliserande magmuskulaturen, och att hitta aktiveringen i olika övningar. På samma sätt som du fick anpassa/trappa ner din träning innan förlossningen, på samma sätt får du nu stegvis istället trappa upp din träning igen. I en takt som tillåter kroppen att hänga med. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorska el läkare innan du börjar.

Vi använder oss förutom av vår egen kropp av tex olika dynamisk motstånd, trx-er och lättare vikter. Vi arbetar oftast med någon form av cirkelträning och intervaller, vilket gör det enkelt att ”hoppa in” i träningen igen om du behöver ta  en paus med bebis. 

Här får du hjälp att hitta just din väg mot en piggare och starkare kropp samtidigt som du träffar andra mammor och bebisar! 


Sugen på att vara med? 

Mammaträning grund körs tisdagar i StarkMamma-gymmet 09.00 samt 10.00 (obs! Två grupper) & torsdagar kl 10-11 i Flickskolans gympasal, inne i centrala Varberg. Det körs oxå en "fortsättningsgrupp" på tisdagar kl 11-12 i gymmet, och även torsdagar 11-12 i Flickskolan.
Ny omgång startade v 9 2019 och körs t o m v 15, dvs 7 v. För en gg/v kostar det 795:- och för 2 ggr/v kostar det 1250:-. 

 Ny omgång startar vecka 18. Anmälan sker antingen via kontaktsidan här på hemsidan, via mail till Starkmammavarberg@gmail.com eller via Facebook-sidan ”StarkMammaVarberg”. Läs mer under "Nyheter".

Information finns dels här på hemsidan (under "Nyheter"), dels på Starkmammavarbergs facebooksida.

Har du frågor kan du enkelt skicka dem här.


prev next
play

Copyright StarkMamma 2016