StarkMammas gym

StarkMammas ”Gymmet” är ett stort ”garagegym” med massor av utrustning för allsidig träning! Här finns tex skivstänger, kettlebells, vikter, roddmaskin, AssaultBikes, wallballs, löpband (bla ett AirRunner!), boxsäck, trx, battleropes och mkt mer - allt för varierade träning för både flås och styrka!

Vi har möjlighet att träna både inomhus och utomhus, och den stora porten som kan öppnas helt gör att vi kan njuta av frisk luft när vädret tillåter!

I Gymmet tränar vi både individuellt och i grupp. Crosstrainingen körs här varje vecka, där vi effektivt och roligt tränar tillsammans! Gymmet är det lilla gymmet med mycket hjärta! 


Hitta till StarkMamma gymmet 

"Ladan"

Här inne kan man både leka och utmana sig själv ordentlig! Det går alltid att hitta nya möjligheter till utmaning & utveckling - både för kropp & knopp!

Ladan har under ”pandemi-åren” blivit gymmets ”förlängning” och är numera platsen för alla större Crosstraininggrupper. En hel massa utrustning har fått ta plats, och numera finns här hur mkt som helst: skivstänger, cyklar, kettlebells, hantlar, bollar, rep och hur mkt mer som helst!

I "Ladan" har vi oxå byggt upp en massa roliga "hinder" och träningsmöjligheter. Här kan du tex klättra rakt upp i rep eller rep uppför vägg. Givetvis finns det ringar att svinga i och armgång. Testa styrkan genom att välta tunga däck - eller greppstyrkan genom att klättra utmed lister. 
Ännu mer greppstyrka tränar du i banan med olika typer av grepp och genom att bouldra på klätterväggen. Vill du verkligen testa din överkroppsstyrka finns två olika pegboards: en rakt uppåt & en i sidled. Eller varför inte svinga dig själv med ringar i sidled på en pegboard! 

Här finns så mycket möjligheter till rolig träning & utmaning - både för dig som är ny på detta & för dig som hållit på ett tag!


Hitta till StarkMammas lada

Copyright StarkMamma 2016