Hinderbana / OCR

Har du redan testat något av alla hinderbanelopp som blivit så populärt de senaste åren? Eller är du sugen på att testa? Kanske vill du ha ett ”kvitto” på att du tränar allsidigt? Dessa lopp låter dig  springa, hoppa, krypa, klättra, bära, simma och mkt mer – allt för att utmana dig! Kanske vill du testa själv? Eller springa tillsammans med någon/några? 

Hinderbanelopp har verkligen blommat upp de senaste åren, både utomlands och här i Sverige. Arrangörerna är många, inriktningarna lite olika, och det arrangeras på många orter runtom. 

Hos StarkMamma har du möjlighet att träna hinderbaneinspirerat! Träning som låter dig öva på tekniken, lär dig bemästra hinder olika hinder  och oxå få träna tillsammans med andra som har samma mål som du! 

StarkMamma har byggt upp något vi kallar för ”OCR-Ladan” där det finns hinder som till exempel ramp, ringar, klättervägg, rep att klättra i, däck att välta, pegboards, rig, ”irländskt bord” och mycket annat (se bilder och information om Ladan här). Vi tränar både ute och inne under dessa pass, nyttjar tex vår egna skog för att springa i.

StarkMamma har ett lag som regelbundet kör olika OCR-lopp. Lopp både i och utanför Sverige har hunnits med, och det är alltid lika roligt att genomföra dessa utmaningar tillsammans med ett helt gäng! 

Hinderbaneträning är en härlig utmaning för den som vill! 

Copyright StarkMamma 2016