StarkMammas olika former av träning

Oavsett i vilket skede du tränar så ska din träning med StarkMamma vara effektiv, varierande och rolig! Oberoende av om du är gravid och vill få hjälp att ge dig själv de bästa förutsättningarna att må bra, om du är nybliven mamma som vill bygga upp en stark och funktionell kropp, om du är sugen på att utmana dig och ta ett kliv framåt i din träning eller om du helt enkelt vill träna för att må bra! Och du behöver varken vara mamma eller ens tjej/kvinna för att träna med StarkMamma – oavsett namnet! 

Vi erbjuder en motiverande, varierande och säker träning mot en stark, vältränad och välmående kropp. Och på vägen dit erbjuder vi glädje,  en härlig gemenskap och träningskompisar!

StarkMamma erbjuder bland annat:   

Mammaträning med bebis för dig som är nybliven mamma. Här får du hjälp att komma tillbaka till en stark och funktionell kropp  efter din graviditet på ett säkert, tryggt och roligt sätt. Träningen kan givetvis anpassas individuellt, oberoende av tidigare träningserfarenheter. Läs mer om Mammaträning med bebis.

I StarkMamma-gymmet och i den omgjorda ”Ladan” körs bland annat många grupper med crosstraining. Här spelar det ingen roll om du är mamma eller inte, tjej eller kille. Alla är välkomna för en effektiv, varierande och rolig träning! Få mer information om crosstraining här . Vill du hellre träna individuellt och få träning som är anpassad helt efter dina förutsättningar och målsättningar – läs här om individuell träning 

Här hittar du mer information om StarkMamma-gymmet

För dig som vill springa hinderbanor, redan springer lopp inom OCR eller bara tycker att det är roligt med utmanande och varierande träning så har vi under perioder även träning i Ladan för det! Här finns gott om möjligheter att träna på de utmaningar och hinder som olika lopp sen ger, både inomhus och utomhus. Här hittar du mer information om vår hinderbaneträning och här hittar du information specifikt om Ladan och de hinder som finns där

StarkMamma erbjuder även online-träning för dig som kanske inte bor i Varberg eller dess omnejd eller för dig som vill kunna träna när det själv passar. Online-träning finns både med individuellt upplägg och i grupp. Grupper startas med jämna mellanrum, också med olika inriktning. Ett upplägg är för nyblivna mammor som vill smyga igång sin träning och återuppbyggnad av kroppen hemma genom anpassad och säker träning. Andra upplägg är enkla och effektiva träningspass som går att utföra vart som helst, utan redskap, och som kan anpassas efter din egen nivå. Allt för att kunna passa den som kanske nyss dragit igång med sin träning, men även den redan vältränade som vill ha en riktig utmaning!

Nu har vi även lagt till kostrådgivning och personlig coachning då behovet och önskemål om detta blivit allt större och fler. 
Få mer information om kostrådgivning här

StarkMamma anordnar BOOST-dagar och BOOST-helger, anordnar träningsresor både inom och utanför Sverige. Det anordnas olika typer av events, föreläsningar, det körs MTB-grupper och löpgrupper - och mycket mer! Den gemensamma nämnaren är alltid den goa gemenskapen och strävan efter att gå stark och välmående genom livet!  

Välkommen till StarkaMamma! 

Copyright StarkMamma 2016